Omegapoint ny Tibet Server Certified Partner

IT-konsultföretaget Omegapoint har valt att etablera sig som Certified Partner till Tibet Server som en del av sin satsning på att vara en ledande leverantör av E-businesslösningar i Öresundsregionen.

”Tibet Server är en självklar partner för att stärka Omegapoints fokus på kommersiella webblösningar där konsumentrelationer är en kritisk framgångsfaktor. Omegapoint ser styrkan i Tibet Servers enterprise-orienterade webbplattform som lämpar sig väl för komplexa projekt”
säger verkställande direktör Kim Wikbrand på Omegapoint Malmö AB.

”Omegapoints fokus på E-business passar perfekt med Tibet Servers utgångspunkt i webblösningar utifrån the Cohesive Web. Vi ser att Tibet Server kommer fungera som bas för Omegapoints leveranser av säkerhetskritiska affärslösningar” säger Martin Lidgard, VD på Tibet Server AB.

 

Om Omegapoint

omegapoint_logo.png

Omegapoint i Malmö är en ledande leverantör inom E-business och verksamhetsstöd för att stärka sina kunders konkurrenskraft. Omegapoint utgår från tre steg i en marknadsorienterad säljcykel:

Marknadsföring

Omegapoint hjälper företag etablera sina erbjudanden med effektiv bearbetning av målgrupper med digital marknadsföring och implementation av närvaro i digitala kanaler.

Försäljning

Omegapoint tar fram verktyg och strategier för en aktiv bearbetning av potentiella och befintliga kunder samt stärka fokus på merförsäljning.

Lojalitet

Omegapoint erbjuder lösningar för aktiva och långvariga konsumentrelationer som bygger på en dialog kring kundens behov, insikter om kundbeteende samt effekten av återkommande intäkter.

Om Tibet Server

Tibet Server är en webbplattform som låter företag arbeta med budskap, relationer och affärer för att förstärka affärspotentialen och förbättra effektiviteten.
Tibet Server är utvecklad i Java och bygger på Open Source-ramverket Apache Turbine för att möjliggöra flexibla och storskaliga lösningar där integration och kundanpassning utgör kritiska delar av helhetslösningen.

Om Tibet Server AB

Tibet Server logo v5 
(200x50px)Tibet Server AB utvecklar produkten Tibet Server och erbjuder drift, förvaltning, utbildning och konsultation. Försäljning sker direkt till kund samt genom partnerskap med kommunikationsbyråer, systemleverantörer och teknikkonsulter. I dagsläget ingår drygt 30 partners i Tibet Servers skandinaviska partnernätverk.