Safegate Group lyfter med Tibet Server 6.0

Safegate Group har uppdaterat sin digitala närvaro med en ny hemsida byggd på Tibet Server 6.0. Safegate Group är en global aktör som erbjuder effektiva och säkra lösningar för att ge flygplatser världen över en möjlighet att öka sin kapacitet. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö, men har kontor i flera världsdelar och representation i mer än 50 länder. 

Navigator
har stått för strategi, upplägg samt form och OmegaPoint implementerade lösningen. Initialt använder Safegate Group främst Tibet Server Content Edition men har valt att bygga på med Product Catalog Management för att hantera sina produkter på ett enkelt sätt samt smidigt kunna knyta produktbilder och pdf-manualer till respektive produkt. På så vis har de förberett för att i nästa steg kunna ta affären ut på webben. 

Landa gärna och upplev den nya hemsidan på safegate.com.

Kontakta gärna projektledare Christoffer Böös för mer information.

Om Tibet Server

Tibet Server är en webbplattform som låter företag arbeta med budskap, relationer och affärer för att förstärka affärspotentialen och förbättra effektiviteten.
Tibet Server är utvecklad i Java och bygger på Open Source-ramverket Apache Turbine för att möjliggöra flexibla och storskaliga lösningar där integration och kundanpassning utgör kritiska delar av helhetslösningen.

Om Tibet Server AB

Tibet Server logo v5 
(200x50px)Tibet Server AB utvecklar produkten Tibet Server och erbjuder drift, förvaltning, utbildning och konsultation. Försäljning sker direkt till kund samt genom partnerskap med kommunikationsbyråer, systemleverantörer och teknikkonsulter. I dagsläget ingår drygt 30 partners i Tibet Servers skandinaviska partnernätverk.